Wat is jouw strategisch plan? We leggen graag onze werkwijze uit!

Onze werkwijze richting jouw strategisch plan

Om jou inzicht te geven in onze werkwijze, hebben we ons eigen Partner2Grow groeikompas ontwikkeld. Met een symbolisch kompas als beeldmerk willen we richting geven aan het strategisch plan van jouw onderneming. De 4 windrichtingen in het kompas staan symbool voor de 4 groeirichtingen van waaruit wij met jou als persoon en jouw onderneming aan de slag gaan. Het midden van het kompas staat symbool voor de doorlopende coaching en support die wij jou het hele groeitraject bieden. Dus ben je ondernemer in de Rijn, Duin- en Bollenstreek die gebrand is om door te groeien? Lees hieronder hoe wij graag met jou aan de slag gaan!

Partner2grow ondernemersadvies groeikompas

Het groeikompas

Een groeitraject omvat 1 jaar en start met het bepalen van jouw kernwaarden als ondernemer (de noordelijke groeirichting in het kompas). Het is heel belangrijk dat jouw onderneming een verlengstuk is van jouw persoonlijke kernwaarden. Tijdens het kosteloze navigatiegesprek proberen we deze waarden al boven water te krijgen. Mocht dit nog niet helemaal gelukt zijn, dan starten we het groeitraject bij voorkeur met een extra sessie om deze waarden alsnog boven water te krijgen. Hierna continueren we het traject door ons te richten op verdere groei in de richting van strategie, organisatie of finance. 

Stap 1:
Groeirichting bepalen

Vanuit het navigatiegesprek hebben we jouw groeipijnpunten als ondernemer en onderneming in kaart gebracht. Zodra we met jou een groeitraject aangaan, bepalen we samen met welke groeirichting van het kompas we het beste kunnen starten.

Stap 2:
Strategische sessie

We starten het groeitraject met de groeirichting die we samen hebben gekozen. De betreffende business coach maakt een afspraak om samen met jou te werken aan de belangrijkste vraagstukken die op tafel liggen. Fysiek in de Duin- en Bollenstreek, of digitaal. 

Stap 3:
Extra uren invullen naar keuze

Je krijgt van ons 6 vrij in te vullen uren naar keuze. Met deze uren kun jij het groeikompas laten draaien op de manier die voor jou het meeste oplevert! Je kunt bijvoorbeeld alle uren besteden om je marketingstrategie verder met ons uit te werken, of juist je uren verdelen!

Wij helpen graag bij jouw strategisch plan

Welke strategische sessies bieden wij aan?

Marketingstrategie

Samen werken we verder aan jouw marketingstrategie. We bepalen je marketingdoelstellingen, bekijken je doelgroepsbepaling of brainstormen naar manieren om je doelgroep te bereiken. Aan jou de keuze!

Finance

Jouw business model toetsen we aan de hand van een financiële analyse en we gaan in gesprek over risico’s en kansen met betrekking tot jouw financiële huishouding. Doel? Minder financiële rompslomp en meer controle over jouw situatie!

Organisatie

Hoe groot wil jij graag worden? Die vraag laat zich door iedereen anders beantwoorden. We zoomen verder in op jouw interne organisatie. Op basis van de groeifase waar jij je in bevind, kijken we hoe hard jij wilt groeien en wat er voor nodig is om dat doel te bereiken.

Doorlopende coaching

Na de 3 stappen uit het groeikompas houdt het niet op. We houden vinger aan de pols bij jouw groeiplannen en ondersteunen je gedurende het groeiproces. We doen dat op verschillende manieren, alleen en met andere ondernemers, zowel digitaal als fysiek en met verschillende samenwerkingspartners. Lees er HIER alles over!

Vragen over het groeikompas of zomaar sparren?