Partner2grow ondernemersadvies blog welkom

Ons verhaal

Voor ervaren ondernemers en starters

Een helpende hand, een steun in de rug en samen zorgen voor groei in jouw bedrijf. Dat is wat Partner2Grow graag wil bereiken met 3 gedreven coaches! Met behulp van ons groeikompas zetten we samen jouw koers uit en gaan in 3 jaar van jouw mooie bedrijf een fantastisch bedrijf maken. Met aandacht voor jouw eigen kernwaarden en die van jouw collega’s in een passende organisatie, met inzicht in jouw marketingstrategie en externe omgeving en met controle op  jouw inkomsten en uitgaven. We nemen je bij de hand, laten je 3 jaar lang niet los en doen regelmatig een check-up op jouw uitgestippelde groeiproces. Of je nu doorgewinterd ondernemer bent of op zoekt bent naar startersadvies, wij helpen je graag!

Partner2Grow groeikompas

Partner2Grow wil zich onderscheiden in de markt door het aanbieden van full-service consultancy (finance, marketing, sales, personal branding) onder 1 dak. Je treft in Partner2Grow 1 partner voor al deze disciplines. Om ons optimaal aan te passen aan jou als ondernemer, hebben we het Partner2Grow groeikompas ontwikkeld. We bepalen ieder jaar weer samen met jou waar voor jou de meeste groei te behalen valt en passen onze coaching sessies daarop aan. Het Partner2Grow groeikompas draait zich dus continue bij naar jouw groeibehoefte!

Laag en vast maandbedrag

Uniek in de markt! In tegenstelling tot andere consultancy bureaus betaalt u geen torenhoge tarieven waarbij je per uur afrekent en je je achteraf rot schrikt van de factuur. Wij rekenen met een vast maandbedrag met duidelijke tegenprestaties zodat je precies weet wat u maandelijks betaald en wat je investering oplevert. Dit is ook interessant voor startende ondernemers die behoefte hebben aan betaalbaar en eerlijk startersadvies. In het navigatiegesprek proberen we uw groeibehoefte zo helder mogelijk op papier te zetten en we vertalen deze samen naar een voor jou zo optimaal mogelijk groeiplan. Als je besluit met ons samen te willen groeien, zorgen we ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.

Doorlopende coaching

Wij geloven niet in eenmalige consultancy, maar in doorlopende support. Wij stellen samen met jou een groeiplan op op basis van de coaching sessie die wij verzorgen. Maar daar blijft het niet bij. We bewaken samen de voortgang van jouw groeiplan en sturen bij waar nodig. Daarnaast wordt je automatisch lid van de Partner2Grow community waar je mede-ondernemers leert kennen en waar wij regelmatig extra kennis met je delen. 

Startersadvies

Wij zijn er niet alleen voor doorgewinterde ondernemers, maar juist ook voor startende of jonge ondernemingen! Dus ben je net gestart en wil je een vliegende start maken? Wij zijn er juist ook voor jou en geven je graag startersadvies.

Je bent voor ons geen nummer, maar een gewaardeerde mede-ondernemer

Partner2Grow