Wij voelen ons betrokken als sparringpartner voor ondernemers zoals jou.

Sparringpartner voor ondernemers

Ondernemen kan best eenzaam zijn en in de waan van de dag kom je niet altijd toe aan klankborden. Graag fungeren wij als sparringpartner of gewoon als betrouwbaar klankbord. We zijn regionaal betrokken in de Rijn, Duin- en Bollenstreek en je kunt met ons ten alle tijde sparren over de uitdagingen waar jij tegenaan loopt als ondernemer of de belangrijke keuzes die jij dagelijks moet maken. De vorm bepaal jij zelf. Wil je iedere maand gewoon eens een half uurtje sparren? Wil je elk kwartaal met ons kijken naar de financiële cijfers? Of wil je dat wij over je rug meekijken naar je marketingcampagnes? Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar!

Jij bepaalt de vorm

Gedurende een coaching traject kun je geregeld met ons sparren. Jij bepaalt de frequentie, de duur en de inhoud. Kortom: de vorm. Op deze manier voelt het voor jou niet als een verplichting, maar voelt het als een welkome steun in de rug wanneer jij die nodig hebt. 

Eerlijk en betrokken

We luisteren zonder vooroordelen naar jouw verhaal en geven daarna zo eerlijk en oprecht mogelijk ons advies. Jij bent ondernemer en jij maakt de keuzes, dat is het uitgangspunt. Wij kunnen hoogstens meer sturing geven aan de keuzes die jij moet maken. 

Betrouwbaar klankbord

Ook als je geen behoefte hebt aan een sparringpartner, kan het fijn zijn om zaken te delen met andere ondernemers. Wij fungeren voor jou als betrouwbaar klankbord zodat je ten alle tijde je verhaal kwijt kunt. Gedachten hardop uitspreken geeft vaak al verrassende nieuwe inzichten.

Wil je eens 'proefsparren'?

Bijna wekelijks organiseren wij gratis partnersessies in de Loft Lisse. Dit zijn sessies van 15 minuten waarin we kort en intensief sparren over een vraagstuk waar jij tegenaan loopt. Door je aan te melden voor een partnersessie leren we elkaar kennen, kan jij kosteloos ervaren wat sparren met je doet en kom je meteen al tot nieuwe inzichten en tot praktisch op te pakken quick wins. De Loft bevind zich middenin de Duin- en Bollenstreek, maar digitaal sparren is ook mogelijk. Benieuwd naar de andere vormen van doorlopende coaching? Kijk dan HIER.

Wij fungeren graag als sparringpartner voor ondernemers zoals jou