Ben jij er klaar voor om met ons te sparren? Boek gratis je ondernemerscoach!

Onze ondernemerscoaches staan voor je klaar!

Iedereen loopt weleens vast in denkpatronen, werkwijzen of met het bepalen van vervolgstappen. Eén van de manieren waarop wij ondernemers ondersteunen en een goede manier om tot nieuwe inzichten te komen, is door te sparren met andere ondernemers. Ook wij sparren regelmatig met elkaar en met andere ondernemers in de Duin- en Bollenstreek om tot nieuwe inzichten te komen. Graag geven wij iedere ondernemer de mogelijkheid om kosteloos te sparren en een frisse ondernemersblik op te doen. Je kunt je bij ons gratis aanmelden voor een partnersessie. Dit is een sessie van 15 minuten waarin je kosteloos met ons kunt sparren over een marketing, finance of organisatievraagstuk. Dat kan fysiek in de Duin- en Bollenstreek of digitaal. 3, 2, 1, sparren maar!

15 minuten sparren

Jij legt je vraagstuk op tafel, we bekijken kritisch de situatie en proberen snel tot mogelijk oplossingen te komen. 

Snel nieuwe inzichten

Je zult zien dat je in 15 minuten al best veel kunt bespreken en dat het verrassend veel inzichten kan opleveren.

Quick wins

15 blijft natuurlijk kort. Daarom richten we ons op de quick wins. Dit zijn snelle verbeteringen waar je direct mee aan de slag kunt.

Fysiek sparren in de Loft

Regelmatig zijn wij op vrijdag aanwezig in de ‘broedplaats van ondernemerschap’ de Loft te Lisse. Centraal gelegen in de Duin- en Bollenstreek en in aanwezigheid van andere ondernemers wisselen we regelmatig van gedachten met elkaar. Jij bent van harte uitgenodigd om, op afspraak, langs te komen en met ons te sparren in deze inspirerende ambiance.

Tot snel bij ons in de Duin- en Bollenstreek!

Kom je met ons sparren?