Beste ondernemer, sluit je aan bij ons ondernemers- netwerk!

Sluit je kosteloos aan bij ons ondernemersnetwerk

Partners in ondernemen @ Duin- en bollenstreek is een gratis te gebruiken platform waar ondernemers kennis en direct toepasbare inzichten op gebied van ondernemerschap met elkaar delen. Wat de leden met elkaar gemeen hebben is de passie voor ondernemerschap en de wil om elkaar verder vooruit te helpen. Stel je prangende ondernemersvragen, vraag om feedback van andere ondernemers en help elkaar belangeloos vooruit! Bekijk deze pagina om alle vormen van doorlopende coaching te zien die wij jou bieden.

Deel ervaringen, stel prangende vragen en vraagfeedback aan startende en ervaren ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. 

De online community vormt een brug naar fysieke vervolgafspraken. Blijf op de hoogte van events in de buurt.

Deel passie voor ondernemerschap met andere ondernemers en leg waardevolle contacten. Je staat er niet alleen voor.

Laat andere ondernemers zien wie jij bent en gebruik de community als platform voor het tonen van jouw kennis en expertise.

Loft Lisse Bollenstreek
Loft Lisse Bollenstreek

De Loft: verbreed je netwerk van ondernemers!

Kennisdelen

Wij vinden het belangrijk om klanten, partners en relaties van Partner2Grow met elkaar in contact te brengen. Want, groeien doe je samen en gedeelde kennis is macht! Wij hebben elke vrijdag de beschikking over een aantal ruimtes in De Loft te Lisse. Deze prachtige monumentale bollenschuur in de Duin- en Bollenstreek wordt ook wel 'broedplaats van ondernemers' genoemd.

Borrelen

In de Loft flexwerken ondernemers met uiteenlopende expertises. Naast flexwerken ondersteunen deze 'members' elkaar en helpen ze elkaar wederzijds verder. In de Loft organiseren wij meerdere keren per jaar gezellige netwerkborrels, regelmatig aangevuld met interessante gastsprekers. Zo kom je met nieuwe contacten én volop geïnspireerd met nieuwe kennis thuis.

Sparren

Naast een inspirerende broedplaats, locatie voor netwerkborrels en interessante kennissessies met gastsprekers is De Loft ook de standplaats voor speciale partnersessies. Dit zijn sessies van 15 minuten waarin je kosteloos met ons kunt sparren over marketing, finance of organisatievraagstukken. Kortom, kom een keertje langs en raak zelf geïnspireerd!

Wanneer kom je langs in De Loft?