Doorlopende coaching voor jouw organisatieontwikkeling

Doorlopende coaching om verder te groeien

De intake heb je inmiddels gehad en de eerste sessie binnen het groeikompas zit erop. Daarom heb je als het goed is nu al boordevol nieuwe inzichten opgedaan en heb je een duidelijk voor ogen waar jij de komende periode mee aan de slag gaat. De strategische basis staat en belangrijke keuzes zijn gemaakt. Maar vervolgens start je nu eigenlijk pas met de verdere ontwikkeling van jouw organisatie. En daar helpen wij je met Partner2Grow natuurlijk graag bij. Wij bieden meerdere vormen van doorlopende coaching om je een steuntje in de rug te geven. Dat kan fysiek vanuit de Duin- en bollenstreek of digitaal. Hieronder sommen we de verschillende mogelijkheden voor je op!

Organisatieontwikkeling op meerdere gebieden

Community

Ondernemen doe je samen en niet alleen. Als Partner2Grow willen wij graag ondernemers met elkaar in contact brengen. Daarom hebben wij een online community op LinkedIn opgericht én een  fysieke community in De Loft te Lisse opgestart.

Extra ondersteuning

We kunnen veel voor je betekenen. Zoveel, dat het onmogelijk is om alles op te pakken binnen de uitgangspunten van het groeikompas. Wil je extra hard groeien, of heb je handjes nodig om jouw groeiplan uit te voeren? Er is veel mogelijk!

Partnersessies

Regelmatig maken we op vrijdagmiddag tijd vrij om kosteloos met ondernemers te sparren. In een korte intensieve sparsessie van 15 minuten proberen we met doortastendheid en scherpe vragen de ondernemers al direct nieuwe inzichten en quick wins te geven.

Sparringspartner

Heb je geen behoefte aan een groeitraject volgens het groeikompas, maar wil je een betrouwbare partner die met je meekijkt en meedenkt wanneer jij dat nodig hebt? Dat is precies de rol van sparringpartner die wij voor jou kunnen vervullen.

Benieuwd naar mogelijkheden voor organisatieontwikkeling?