JOUW ONDERNEMERSPLAN AANSCHERPEN?

Laat jouw ondernemersplan aanscherpen

Wat is jouw ondernemersplan? In een kosteloos kennismakingsgesprek brengen we door het tonen van oprechte interesse en het stellen van kritische vragen DE groei-pijnpunten van jouw onderneming in kaart die verdere groei belemmeren. Waar ligt er een groei-uitdaging? Wat zit jou dwars? Door een uurtje gratis met ons kennis te maken kom je al snel tot veel nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. We kunnen niet wachten om jouw unieke verhaal te horen! Kom langs in De Loft Lisse, onze uitvalsbasis in de Duin- en Bollenstreek, of ga digitaal het gesprek met ons aan. Aan jou de keuze!

Nieuwe inspiratie

Je zult merken dat een keertje sparren met een andere ondernemer heel verfrissend kan werken. Net even een ander gesprek levert je direct verfrissende inzichten en inspiratie op! Gratis en voor niets.

100%

Pijnpunten in kaart

Jij loopt pas de denkbeeldige deur uit zodra we samen jouw pijnpunten hebben bepaald. Dit is niet zo erg als het wellicht klinkt… Pijnpunten zien wij namelijk als punten met groeipotentie voor jouw bedrijf!

100%

Een duidelijk ondernemersplan

Van jouw mooie bedrijf een fantastisch bedrijf maken, dat is onze missie. Wij geven je direct toepasbare handvatten en benoemen de quick wins om de voor jou belangrijkste pijnpunten te vertalen naar groeistappen!

100%

Kom met ons kennismaken!

    Dé start van jouw ondernemersplan

    Het navigatiegesprek vormt dé start van een groeitraject bij Partner2Grow. Besluit je na dit gesprek door te willen groeien? Dan hebben we al direct een goed beeld van jouw situatie de jouw groeipijnpunten waar we mee aan de slag kunnen gaan. Besluit je na dit gesprek niet door te gaan? Dan heb jij sowieso een beter beeld van jouw huidige situatie en zijn wij een gesprek met een gedreven ondernemer rijker. Een traject bij Partner2Grow bestaat uit een jaar vol met ondersteuning en inspiratie waarbij we samen jouw ondernemersplan verder gaan aanscherpen. HIER kun je lezen wat een traject bij Partner2Grow allemaal omvat en hoe wij je ondersteunen bij de groei van jouw onderneming. 

    Direct aan de slag met jou ondernemersplan?