06 11 302 838
koos@partner2grow.nl

Strategie

P2G business scan “Strategie”

  • Heeft u een probleem met het aantrekken van nieuwe klanten of het behouden van huidige klanten?
  • Heeft u moeite met het bereiken van uw doelgroep of weet u niet goed welke marketingkanalen u het beste kunt inzetten?
  • Heeft u problemen met het definiëren van uw waardepropositie of met het bepalen van uw positionering (onderscheidend vermogen)?

Tijdens de business scan “Strategie” kijken we naar bovenstaande vragen en bepalen we waar voor u de grootste uitdaging ligt. Deze uitdaging gaan we uiteraard graag samen met u aan! We maken samen een groeiplan voor het komende jaar om uw grootste uitdaging aan te pakken. Het doel van deze sessie is om te begrijpen waar voor u de uitdaging zit binnen de uitgewerkte of uit te werken marketingstrategie en daar gericht mee aan de slag te gaan.

Marketingstrategie first. Tactiek second.

Zodra er in kaart is gebracht waar voor u de belangrijkste uitdaging ligt op gebied van marketingstrategie kan er gericht worden nagedacht over een tactische marketingaanpak. Hierbij kunnen mede de 5 P’s worden ingezet als tactisch instrument om het eerder gedefinieerde strategische aandachtspunt aan te pakken. Zo bent u gericht bezig met tactische marketing!

We maken samen een groeiplan voor het komende jaar om uw grootste uitdaging aan te pakken


Klaar om te groeien?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We luisteren heel graag naar uw verhaal en hopen samen met u op groeireis te mogen gaan en mooie groeistappen te kunnen zetten!