Hogeschool Leiden

Even voorstellen…

Hoi ondernemers, 

Graag stellen we ons voor als de nieuwe stagiaires van Partner2Grow! Wij zijn Fabiënne en Amy en studeren momenteel allebei Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. 

We gaan voor Partner2Grow een contentmarketingstrategie opzetten, relevante content bedenken en creëren voor de doelgroep en deze content plaatsen en monitoren op de website en social media kanalen. 

Mijn naam is Amy, ik ben 23 jaar en kom uit het kleine dorpje Leimuiden. Ik studeer momenteel Commerciële Economie aan de hogeschool Leiden. Mijn interesse ligt bij marketing, e-commerce en customer journey In mijn dagelijks leven hou ik ervan om gezellig te borrelen met vriendinnen, stadswandelingen te maken of een potje te tennissen. Naast mijn stage bij Partner2Grow ben ik ook werkzaam bij Tennisdirect in Warmond. Hier ben ik werkzaam op de afdeling klantenservice.  Ik ben goed in het maken en bedenken van creatieve concepten op het gebied van content en ga voor Partner2Grow en voor andere ondernemers waarde toevoegen op het gebied van social media en met name Instagram, Facebook en LinkedIn.  

Mijn naam is Fabiënne Former, 21 jaar oud en woon ik in het bekende glastuinbouwgebied, het Westland. Momenteel ben ik een tweedejaars Commerciële Economie studente aan de Hogeschool Leiden. In de loop van mijn opleiding wil ik mij gaan specialiseren in marketing, contentcreatie en customer journey, waar ik mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt kan. Volgend jaar ben ik van plan om mijn kennis te verbreden tijdens een buitenlandse minor Service Business Management aan de Laurea University in Finland. Naast een drukke studie en stage, speel ik volleybal met mijn team bij de vereniging VELO en ga ik graag op vakantie naar de zon. Ik ben goed in het creatief vormgeven van content op maat voor een onderneming en zal voor Partner2Grow en voor andere ondernemers waarde toevoegen op het gebied van creatieve content op alle online- en offlinekanalen van een onderneming. 

Wij kijken er samen naar uit om een leerzame periode tegemoet te gaan binnen ons stagebedrijf Partner2Grow. Samen met de drie coaches staan we klaar om jouw onderneming verder vooruit te helpen. De komende weken zijn we op vrijdag middag ook te vinden in de Loft en sparren we graag met ondernemers over bijvoorbeeld inzet van social media en visuele vormgeving. Zien we je daar?