De Loft en Partner2Grow: een gouden combinatie

De ondernemer centraal

Sinds een aantal maanden is Partner2Grow trotse member geworden van De Loft Lisse: dé ondernemersbroedplaats in de duin- en bollenstreek. De Loft en Partner2Grow streven hetzelfde doel na, namelijk: ondernemers zo optimaal mogelijk helpen groeien. Kortom: de ondernemer staat centraal. Dit doen wij door het bieden van alle faciliteiten die daarbij behulpzaam kunnen zijn. Zo biedt de Loft een fijne flexibele werkplek die van alle gemakken is voorzien. Zo kun je versgebrande koffie drinken, is er climate control wat zorgt voor een fijn werkklimaat in zowel de zomer als de winter en kun je ten alle tijden sparren met de andere ondernemers die in De Loft werken. Partner2Grow vult De Loft naadloos aan in de ondersteuning van ondernemers.

3 speerpunten van samenwerking:

1. Kennisdelen

Dit najaar start Partner2Grow met het organiseren van aansprekende en praktische workshops voor ondernemers. Deze workshops duren vier uur (incl. pauze) en bieden je daarnaast de mogelijkheid om te netwerken met andere deelnemers. Het aanbod van de workshops is erg divers. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een workshop contentmarketing, een workshop personal branding waarin je je kernwaarden in beeld brengt of een startersworkshop waarin je een boost geeft aan je net gestarte of nog op te starten onderneming.

2. Ontmoeten, inspireren en sparren

In de Loft (flex)werken ondernemers met uiteenlopende expertises. Naast flexwerken ondersteunen deze ‘members’ elkaar en helpen zij elkaar wederzijds verder. Om deze kennisdeling te stimuleren organiseren wij meerdere keren per jaar gezellige netwerkborrels in de Loft. Af en toe vullen wij deze aan met interessante gastsprekers. Zo kom je thuis met nieuwe contacten én ben je weer volop geïnspireerd. Daarnaast is de Loft ook de standplaats voor speciale partnersessies. Dit zijn sessies van 15 minuten waarin je kosteloos met ons kunt sparren over ondernemersvraagstukken op gebied van marketing, finance of jouw organisatie.

3. Een community van ondernemers

Wij vinden het belangrijk om ondernemers in de Loft én daarbuiten met elkaar in contact te brengen. Want, groeien doe je samen en gedeelde kennis is meer geluk! Wij bouwen geleidelijk aan een levendige online- en offline community waarin ondernemers op een door hen zelf te kiezen moment kennis kunnen delen. Online hebben wij hiervoor de nieuwe LinkedIn community ‘Partners in ondernemen in de Rijn- Duin- en Bollenstreek’ opgezet (feel free to join!). Offline is er natuurlijk genoeg inspiratie én gezelligheid te halen in de levendige omgeving van De Loft.