06 11 302 838
koos@partner2grow.nl

Uw coaches

3 coaches, 1 missie

Wij zijn 3 gedreven coaches met 1 missie: u verder helpen met uw onderneming! We leveren onze unieke multidisciplinaire dienstverlening vanuit onze ‘bakermat’ Sassenheim en helpen dan ook graag ondernemers in Sassenheim en omstreken. Lees hieronder verder over ons enthousiasme, onze drijfveren en onze passies in het dagelijks leven.


Koos Burgmeijer

Graag wil ik mijn ervaring als ondernemer inzetten voor jonge ondernemers en ondernemers die zoekende zijn naar focus, hun eigen kracht en concrete doelen van hun bedrijf. Dit doe ik vanuit mijn interesse voor mensen, vernieuwing en ondernemerschap. Met mijn levenservaring en werkervaring hoop ik iets te kunnen betekenen voor ondernemers die willen groeien en daar een betrouwbare en inspirerende partner voor zoeken.

Mijn ervaring in energiezaken, milieu en duurzame energie strekken zich uit tot de afgelopen 39 jaar, waarbij ik aan alle kanten van de tafel heb gezeten. Installateur, adviseur, energieleverancier en sinds 2001 bij EE Care waarbij ik voor klanten bemiddel en adviseer op gebied van energie en duurzame toepassingen.

Ik ben getrouwd met een geweldige vrouw en vader van twee prachtige dochters. Muziek, theater, cultuur en sport hebben mijn interesse, waarvan ik zang en theater ook zelf als amateur met veel passie beoefen.


Wouter Burgmeijer

Mijn passie en ervaring op gebied van marketing zet ik graag in om u als ondernemer verder te helpen groeien! Afgestudeerd Msc, in marketing (VU Amsterdam) en bedrijfseconomie (Erasmus Universiteit Rotterdam). De afgelopen 10 jaar heb ik werkervaring opgedaan bij een breed scala aan organisaties. Van eenmanszaak tot multinational en van uitgeverij tot bloembollen exportbedrijf. Ik ben analytisch en creatief en goed in staat om vanuit strategie snel te schakelen naar een voor u concreet en praktisch toepasbaar advies.

Momenteel ben ik actief als docent commerciële economie & online marketing op de Hogeschool Leiden. Hier begeleid ik ook studenten bij het opzetten van ‘student companies’. Het is fantastisch om mijn kennis en ervaring over te dragen op de nieuwe generatie marketingprofessionals.

Naast marketing maak ik graag muziek en beoefen ik sport. Ik speel trompet bij onder andere Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim en loop graag een rondje hard in de mooie bloembollenstreek.


Danny Zuidhoek

De afgelopen jaren heb ik vanuit de financiële detachering diverse bedrijven mogen adviseren, ondersteunen en heb ik als financiële sparringpartner mogen fungeren. Dit heb ik gedaan binnen diverse sectoren, van detacheringskantoor tot de Retail. En van grote verzekeraar tot softwarebedrijf. Binnen dit werk ontdekte ik dat het MKB/startende en/of snelgroeiende ondernemingen mij het beste liggen. Samen met de ondernemer de groei van een bedrijf faciliteren doe ik dan ook graag.

Momenteel zet ik mij met veel enthousiasme in binnen Partner2Grow om als financiële sparringpartner te fungeren. Dit kan op financieel administratief vlak zijn, maar ook op het gebied van systeemimplementaties en data analyse. Om zo de groei van onze partners optimaal te ondersteunen.

Naast mijn werk ben ik een fanatiek muzikant (trompettist). Dit heb ik 20 jaar gedaan bij Drum- en Showband Adest Musica, waar wij elkaar ook hebben leren kennen. Daarnaast heb ik een hondje genaamd Rocky. Ik vind het heerlijk om samen met hem lange wandelingen door de bossen te maken.


Klaar om te groeien?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We luisteren heel graag naar uw verhaal en hopen samen met u op groeireis te mogen gaan en mooie groeistappen te kunnen zetten!