Boek een in-company workshop bij Partner2Grow!

Diverse workshops In-company te volgen

Samen met onze samenwerkingspartners organiseren we een aantal aansprekende in-company workshops. Deze workshops duren allemaal rond de 4 uur (incl. pauze). Met de opgedane kennis kunnen jij en je collega’s meteen praktisch aan de slag en geven jullie het bedrijf waar je werkt een flinke boost!

Snel nieuwe inzichten

Tijdens elke workshop ga je concreet en effectief aan de slag met de ontwikkeling van jullie onderneming. Kom snel tot nieuwe inzichten en inspiratie.

Samen met collega's

Je volgt de workshop niet alleen, maar samen met meerdere personen binnen jouw organisatie. Het is waardevol om tijdens de workshop te sparren met collega's.

Praktisch aan de slag

Na de workshop hebben jullie praktische tools in handen om het geleerde direct in de praktijk te brengen en te vertalen naar concrete acties binnen jullie onderneming.

Powered by Partner2Grow en:

Het workshop aanbod:

Van online publiek naar fans met contentmarketing

Doen jouw websitebezoekers aan 'kijken, kijken, niet kopen?'. En wil je van deze bezoekers echte fans maken? Ga dan aan de slag met contentmarketing! Partner2Grow geeft in samenwerking met Contentkunstenaar een workshop waarin we 9 praktische stappen delen richting een succesvolle contentmarketingaanpak. Na deze workshop die 1 middag duurt heb je de tools in handen om jouw contentmarketing strategie te vormen en weet je hoe je deze vertaalt naar creatieve en aantrekkelijke content. Resultaat? Je wordt een echte bezoekersmagneet!

The bigger the dream, the more important the team

Deze workshop is voor ondernemers die hun dromen willen najagen met de juiste persoon op de juiste plek Als je weet wat je wilt bereiken in de toekomst,, kan je gaan bouwen aan je team om het traject af te leggen naar die mooie toekomst. Een team bouwen met alle sterke punten en kernwaarden van die personen verenigd, maakt een dreamteam! Na deze workshop ben jij in staat om je kernwaarden, ambities en doelen uit te spreken en kun je het team samenstellen wat die doelen voor (en met) jou gaat bereiken. Met de juiste persoon op de juiste plek een mooie toekomst tegemoet!

Startersworkshop: geef jouw ondernemersgeest een boost

Loop jij al een tijdje rond met de gedachte om zelfstandig ondernemer te worden? Bezit je met een fantastisch idee, maar weet je niet hoe je dit idee omzet naar een tastbaar businessplan? Of ben je misschien net gestart met je eigen onderneming, maar zoek je manieren om je groei te versnellen? Herken jij je in 1 van bovenstaande vragen, dan is deze workshop geschikt voor jou! We starten met jouw WHY als ondernemer. Waarom heb jij eigenlijk besloten om te gaan ondernemen en wat voor effect hebben jouw drijfveren op de keuzes die je maakt? We gaan vervolgens aan de slag om jouw business model op 1 A4'tje te tekenen. We eindigen met jouw ‘financiële rijbewijs’ waarbij we het hebben over jouw aanloopkosten, het berekenen van de kostprijs en marge en het vooruitplannen van liquiditeit.

Personal branding: jouw kernwaarden in beeld

Hoe presenteer jij jezelf en jouw bedrijf? Gebruik je vooral je logo en huisstijl of maak je ook gebruik van jezelf als merk in jouw marketing uitingen? Met Personal branding presenteer je jezelf als merk. Als je jezelf presenteert als onderdeel van jouw bedrijf, dan doe je aan personal branding. Dit kan ontzettend effectief zijn, want mensen zien graag de persoon achter het bedrijf. Dit is namelijk precies wat jouw bedrijf uniek maakt! Dat geldt voor zzp’ers en kleine bedrijven, maar ook zeker voor grote organisaties. Denk bijvoorbeeld aan Pieter Zwart van Coolblue. Hij is echt het gezicht van zijn merk. Als je jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring gebruikt om je te onderscheiden van anderen, dan laat je klanten echt zien wie je bent, waar je voor staat én waarom ze bij jou moeten zijn!

Refresh your business:
Een frisse nieuwe kijk op jouw onderneming

Dwingt COVID-19 je om andere strategische keuzes te maken? Zoek jij naar manieren om meer geld te verdienen in minder tijd? Heb je behoefte aan meer grip op je banksaldo? Of wil je gewoon weer eens met een frisse blik en andere bril kijken naar jouw nu al fantastische bedrijf? Herken jij je in 1 van bovenstaande vragen, dan is deze workshop geschikt voor jou! We starten met jouw WHY als ondernemer. Waarom heb jij eigenlijk besloten om te gaan ondernemen en wat voor effect hebben jouw drijfveren op de keuzes die je maakt? We gaan vervolgens aan de slag om jouw business model op 1 A4'tje te tekenen. We eindigen met een ‘financiële temperatuurmeter’ waarbij we kritisch kijken naar jouw financiële situatie.

Vragen over de workshops?