Beste ondernemer,

Ben jij gepassioneerd ondernemer, maar heb je behoefte aan een partner die eerlijk en betrouwbaar ondernemersadvies geeft, waar je altijd op kunt terugvallen en die hét steuntje in de rug geeft om jou verder te laten groeien? Laten we samen jouw groeikompas opstellen en van jouw mooie bedrijf een fantastisch bedrijf maken!

Waarom ondernemersadvies van Partner2Grow?

Compleet advies

Jij krijgt als ondernemer begeleiding van 3 energieke coaches met expertise op het gebied van marketing, sales en ondernemerschap. Zo heb je altijd één vast aanspreekpunt voor alle vragen die ontstaan tijdens het ondernemen.

Laag en vast maandbedrag

Je betaalt bij ons een laag en vast maandbedrag voor een jaartraject. Zo loop je nooit aan tegen onverwachts hoge consultancy facturen. Wil je meer ondersteuning? Dan kun je zelf kiezen hoeveel je extra afneemt.

Doorlopende support

Wij geloven niet in eenmalige support, maar zorgen ervoor dat jij doorlopende ondersteuning krijgt. Je kunt lid worden van onze community, regelmatig met ons sparren en we bieden extra ondersteuning op maat.

Gratis navigatiegesprek

In dit kosteloze navigatiegesprek brengen we met kritische vragen de groei-pijnpunten in kaart die jou uitdagingen bieden om verder te groeien. Samen brengen we jouw coachingsbehoefte in kaart en bepalen we hoe we een groeitraject bij Partner2Grow het beste kunnen vormgeven zodat dit jou het meeste oplevert! Fysiek afspreken in de Duin- en Bollenstreek of liever digitaal? Beiden is mogelijk!

Onze samenwerkingspartners:

Jouw groeikompas

Je kunt het groeikompas zien als een symbolisch instrument dat we gebruiken om onze coaching het beste aan te laten sluiten bij jouw groeibehoefte. Een traject bij Partner2Grow start altijd met een navigatiegesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we op welk gebied we jou het beste kunnen helpen met een gerichte coaching sessie: marketing, finance of organisatie. Na deze coaching sessie bieden we je doorlopende coaching, zodat je altijd kunt rekenen op een betrouwbare partner die met jou meegroeit.

Doorlopend ondernemersadvies

Community Partners in ondernemen

Als je met ons besluit te groeien, word je automatisch lid van een community van betrokken ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. Via onze LinkedIn groep leg je eenvoudig contact met andere ondernemers en kun je kennis met elkaar delen. In de Loft organiseren we gezellige netwerkborrels, regelmatig aangevuld met interessante gastsprekers.​

Extra ondersteuning

Op basis van jouw persoonlijke groeibehoefte bieden we je een enorme keuze aan extra ondersteuning aan. We kunnen je helpen bij praktisch elk aspect van marketing, finance en bedrijfsvoering. Dat doen wij niet alleen, maar in samenwerking met een groot aantal betrokken partners. In welke groeifase je je ook bevindt, wij faciliteren jouw groei.​

Partnersessies

Regelmatig ben je uitgenodigd om je aan te melden voor partnersessies. Gedurende een gesprek van 15 minuten kun je samen met 1 van de coaches van Partner2Grow kosteloos sparren over een marketing, finance of organisatievraagstuk. Zo kom je in korte tijd tot nieuwe inzichten. ​

Sparringspartner

Ondernemen kan best eenzaam zijn en in de waan van de dag kom je niet altijd toe aan klankborden. Graag fungeren wij voor jou als sparringpartner of klankbord. Je kunt met ons ten alle tijde sparren over problemen waar je tegenaan loopt en voelen ons betrokken bij de keuzes die jij moet maken als ondernemer. ​

Behoefte aan ondernemersadvies?

Onze coaches staan klaar voor je!

Wij zijn Partner2Grow: drie gedreven coaches in de Duin- en Bollenstreek die jou helpen op het gebied van marketing, sales, finance en personal branding/organisaties. Heb je specifieke vragen aan één van ons? Stuur gerust een bericht!

Partner2grow ondernemersadvies profielfoto koos

Koos Burgmeijer

Business coach
Ervaren ondernemer

Partner2grow ondernemersadvies profielfoto danny

Danny Zuidhoek

Business coach
Finance specialist

Partner2grow ondernemersadvies profielfoto wouter

Wouter Burgmeijer

Business coach
Marketing specialist